Club des créateurs


UW IDENTITEIT RESPECTEREN


De identiteit van uw winkel is uniek. Groupe All is zich daar goed van bewust en biedt u haar diensten aan om uw verkooppunt te laten schitteren.

EEN DESIGN-COMMISSIE

In een Commissie Monturen van Groupe All bespreekt de ‘Club van Designers’ nieuwe aanbiedingen en design, zinvolle innovaties en grote trends die de exclusieve merken van de centrale beïnvloeden.

COMMUNICATIE OP MAAT

Uw identiteit moet online, via de sociale netwerken, én offline in het oog springen. Onze communicatieplannen op maat helpen u uw designvisie onder een ruimer publiek te verspreiden.

COMMERCIËLE AANBIEDINGEN

We werken mee aan specifieke ‘designer’ aanbiedingen die volledig overeenstemmen met uw identiteit.

EXPERT IN VISUELE GEZONDHEID

Ons label maakt uw ‘designer’ identiteit compleet om uw expertise nog meer in de verf te zetten.
CREËER UW EIGEN MONTUUR

Laat uw artistiek gevoel de vrije loop


De opleidingsmodule ‘Vervaardigen van een montuur’ van Groupe All is vooral bedoeld voor opticiens-designers. De opleiding is uniek in Frankrijk en wordt verzorgd door Damien Miglietta, ook bekend als ‘de brillengek’. Laat uw artistiek gevoel de vrije loop en vervaardig met behulp van enkele eenvoudige instrumenten manueel een montuur in acetaat.

Twee dagen lang kan u uw creativiteit botvieren en ideeën uitwisselen met andere leden-opticiens. Groupe All zorgt voor uw administratief dossier om het u gemakkelijk te maken.


Boris V.

Zelfstandig Opticien In Lyon


Brillen en design zijn mijn passie. Ik selecteer mijn monturen uit ultramoderne merken en dankzij Groupe All kan ik mijn klanten een ruime keuze aan glazen, lenzen, aanbieden….

Ik wil vooral mijn klanten verrassen en hen uitzonderlijke modellen aanbieden die perfect bij hen passen!

RILEY STONE, EEN EXCLUSIEF MERK
Riley Stone is een collectie exclusieve monturen van Groupe All, ontworpen tussen Parijs en Los Angeles en vervaardigd met Japanse componenten. Ze bestaat uit mannen-, vrouwen- en uniseksmonturen die opvallen door de minimalistische lijnen. De Riley Stone-stijl springt in het oog door trendy, zachte en ronde vormen. En dat alles tegen scherpe prijzen! Kijk op https://www.riley-stone.fr/nl/ voor meer informatie.
ONS BEZOEK AAN MIDODesigners delen specifieke marktanalyses (aangeleverd door Groupe All) en bepalen het nieuwe design van de exclusieve merken van de groep. De ‘Club des Créateurs’ deelt specifieke marktanalyses (aangeleverd door Groupe All) en neemt deel aan de Commissie Monturen. We wisselen niet alleen ideeën over design en marktopportuniteiten uit maar maken ook tijd voor gezellige momenten. Zoals tijdens onze reis naar de optiek- en designbeurs MIDO in Milaan.