GROUPE ALL, CENTRALE VOOR AANKOPEN EN BEGELEIDING VAN ZELFSTANDIGE OPTICIENS

ALL, DE VISUELE GEZONDHEID, EEN PRIORITEIT

Bij All is visuele gezondheid meer dan een overtuiging.
Ze staat centraal in alle winkels, ongeacht uw identiteit (gezondheid, ontwerper, bereikbaar…).
En is ook een geweldige hefboom voor ontwikkeling in een economische en juridische omgeving die u voortdurend voor nieuwe uitdagingen stelt.w omzet en uw marges verhogen


U kan kiezen uit verschillende oplossingen: meer klanten aantrekken, de waarde van het winkelmandje verhogen of diensten verstrekken op maat van uw klanten, zonder te raken aan de kwaliteit van uw service.


Bekijk het aanbod

ijd vrijmaken


We begeleiden u bij het administratief en boekhoudkundig beheer, en alle dienstverleners. Maak tijd vrij om u te focussen op uw kernactiviteiten: advies geven en oogzorg verlenen.


Bekijk het aanbod

w kosten beperken


Optimaliseer uw organisatie, zorg voor een efficiënter aankoop- en voorraadbeheer. Zo verzekert u uw rentabiliteit als zorgverlener.


Bekijk het aanbod

Opkomen voor de zelfstandige opticien

Stéphanie Dangre - CEO van Groupe All


De optiekmarkt verandert voortdurend. De overheid, handelsmerken, leveranciers, goedkope concurrenten… uw belangen komen zelden overeen met die van hen. Wat wij willen is simpel: goedkope modellen maken die de tevredenheid van klanten en de rentabiliteit van zelfstandige opticiens garanderen. Zoals mijn vader, die actief was als opticien-ondernemer, pleit ik voor een onafhankelijk zorgtraject. Maar Groupe All komt niet alleen op voor de zelfstandige opticien. Met onze teams stel ik innovatieve oplossingen voor om de sector een gezonde toekomst te garanderen.

Groupe All in enkele cijfers

Groupe All, opgericht in 1988, is in Frankrijk leider in de markt van zelfstandige opticiens en de nummer°1 in de Franse Overzeese Gebieden (DOM-TOMs).169

M€ aankopen In 2021


170

Leveranciers


2196

Leden


161

Nieuwe leden