[Club Grands Comptes]

DE GEMEENSCHAP OPTICIENS-ONDERNEMERS

Met een gemeenschappelijke ambitie rond visuele gezondheid bouwen we samen aan de toekomst van de optiekwereld.


Groupe All brengt in haar club Grands Comptes de meest ambitieuze leden-opticiens samen. Wij delen exclusief de markttrends, de terreinvisie van elk lid en de innovatieve projecten in voorpremière.

In een constructieve, toekomstgerichte en vriendelijke sfeer bouwen we aan de toekomst van Groupe All en aan die van het beroep.
FLEXIBEL ZIJN


Elk ‘Grand Compte’-lid heeft zijn eigen kenmerken. Groupe All luistert naar u en personaliseert haar service. Wij bieden een stevig draagvlak om uw zaak verder uit te bouwen.

UW AANKOOPVOORWAARDEN AANPASSEN

Door onze bevoorrechte relaties met leveranciers, ons 30-jarig bestaan en ons aankoopvolume kunnen wij de aankoopvoorwaarden op uw dimensie afstemmen.

UW COMMUNICATIE AFSTEMMEN OP UW IDENTITEIT

Wij stemmen uw communicatieplannen af op uw aanbod zodat u uw identiteit in de verf kan zetten en kan genieten van waardevolle schaalvoordelen.

EXPERT IN VISUELE GEZONDHEID

Het programma Experten in Visuele Gezondheid versterkt uw winkelidentiteit en richt zich efficiënt op uw omgeving.

NIEUWE KLANTENTRAJECTEN UITSTIPPELEN

De ‘Club Grands Comptes’ neemt het initiatief om oplossingen voor morgen te bedenken die de toegevoegde waarde van de opticien verzekeren in de digitale wereld die geleid heeft tot totaal andere klantentrajecten. Die ideeën dragen bij aan de creatie van nieuwe aanbiedingen voor opticiens.

UW TEAMS OPLEIDEN

In samenwerking met de universiteit richten wij specifieke optiekseminaries op maat in voor uw teams, ter plaatse of online. Belangrijk: wij nemen uw administratieve formaliteiten voor onze rekening.

UW BELANGEN VERDEDIGEN

Groupe All komt op voor uw belangen bij openbare en particuliere instellingen door visuele gezondheid en het beroep van opticien te verdedigen.


Mathilde P.

Zelfstandig Opticien in Alès


Tijdens de bijeenkomsten van de Teamcommissie wisselde ik met collega’s van gedachten over de verzekering van optische middelen. Samen met de leidinggevenden van Groupe All hebben we de Visuele Gezondheidspas ontworpen.

Dat overleg vormt een echte buitenkans om onze klanten diensten te kunnen bieden die het best beantwoorden aan hun verwachtingen!

DE CLUB GRANDS COMPTES IN CIJFERS1,8

M€ gemiddelde omzet per account


110

clubleden


279

specifieke opleidingen
in 2018