Tijd vrijmaken

DE KLANT OPNIEUW
CENTRAAL STELLEN


Tijd besteden aan het adviseren van uw klanten is waardevol – goedkope opticiens denken daar anders over. Met die tijd kunt u de kernwaarden van uw visuele gezondheidsexpertise uitdragen en loyaliteit opbouwen. Voor andere taken hebben wij oplossingen klaarstaan.


AANKOPEN VLOTTER LATEN VERLOPEN

Dankzij onze digitale platforms kan u monturen, glazen en lenzen bestellen met één muisklik. De facturering, archivering, administratieve en boekhoudkundige verwerking gebeuren automatisch.

Uw opleidingen beheren

Win tijd en efficiëntie, wij beheren de opleidingen: opstellen van een progressief en geïndividualiseerd traject, administratie…

Expert in visuele gezondheid

Ons à la carte-programma begeleidt u, op uw eigen tempo, bij de transformatie van uw zaak naar het digitale tijdperk. U wint niet alleen tijd, ook uw rentabiliteit stijgt. De voordelen van een handelsmerk, zonder de nadelen!

Alix B.

Zelfstandig opticien in Béthune


Dankzij Groupe All en haar INTEGR’ALL oplossing kan ik de derdebetalersregeling zeer gemakkelijk en op een gedematerialiseerde manier beheren!

Dankzij die globale, ethische en exclusieve oplossing zonder input van data kan ik tijd vrijmaken om mijn klanten raad te geven.