Uw kosten beperken

GOED AANKOPEN EN BETER VERKOPEN


De formule voor dagelijks succes is duidelijk: koop tegen de beste voorwaarden, verkoop meer en beter om de tevredenheid van klanten én uw marges te verhogen. Daarom bieden we u innovatieve oplossingen aan. Wij staan garant voor uw succes.


KOPEN TEGEN DE BESTE PRIJS

Dankzij 30 jaar uitstekende relaties en goede samenwerking met leveranciers kan Groupe All u toegang geven tot de meest uitgebreide waaier aan Belgische, Franse en internationale leveranciers.

Uw indirecte kosten beperken

Profiteer van gedeelde kosten voor administratie, boekhouding, communicatie, digitalisering, verzekering, certificering… u kunt veel kosten delen, volgens uw behoeften en wensen.

Uw voorraad beheren

Om u maximale flexibiliteit te bieden, werkten we een totaalaanbod uit, Optim’all Facings. Een aantal leveranciers neemt al uw onverkochte artikelen zonder waardevermindering terug.

PERFORMANTE MEDEWERKERS

Aan efficiëntie moet dag na dag gewerkt worden, zowel in de visuele gezondheidszorg als in de verkoop van multi-equipment. De teams van Groupe All staan u bij op het terrein, daarnaast stellen wij u opleidingen op afstand voor. De teams van de hoofdzetel ondersteunen u bij de begeleiding van uw winkelmedewerkers.

OPTIMALE AANKOOPVOORWAARDEN

Dankzij onze afnemersmacht kunnen wij u zeer concurrerende voorwaarden bieden. Onze kracht ligt in het evenwicht van onze leveranciersportefeuille, wat onpartijdigheid en diversiteit garandeert. Om uw voorwaarden nog beter te maken, heeft Groupe All een innoverend pakket van diensten gecreëerd voor merken (Riley Stone…) en aankopen (All’Contacto…). Met de leveranciers van glazen hebben we een exclusief partnerschap opgezet.

Expert In Visuele Gezondheid

Gecertificeerde opticiens hebben toegang tot een breed scala aan diensten voor hun fysieke winkel en hun digitale aanwezigheid. Deze performante en toegankelijke hefboom voor ontwikkeling levert onze leden een sterke return on investment op.

Antoine L.

Zelfstandig Opticien in Neuville-Aux-Bois


De Riley Stone-collectie heeft niet alleen zeer aantrekkelijke prijzen, maar is ook van uitstekende kwaliteit.
Riley Stone is het enige merk in mijn winkel waarvoor ik nooit service na verkoop moet leveren. Een voortreffelijk commercieel argument en een optimalisering in termen van winstgevendheid!
Bovendien is deze Vintage-collectie een groot succes bij de klanten door haar esthetische uitstraling en haar compatibiliteit met vele gezichten.
Een uitstekend product!