Uw omzet en uw marges
verhogen

VISUELE GEZONDHEID
TEGEN DE BESTE PRIJS


Het maakt niet uit welke stappen u wilt ondernemen, zolang de klant maar centraal staat. Hoe trekt u meer klanten aan?
Hoe de waarde van het winkelmandje verhogen? Hoe uw expertise in de verf zetten? Hoe de klanten tevreden houden? Hoe mond-tot-mondreclame ontwikkelen? Dat staat in scherp contrast met de prijs- en servicebrekers.


Meer klanten aantrekken

Vakbekwame opticien, uw locatie, uw positionering, uw klanten, … u heeft een eigen ontwikkelingsplan nodig om de beste return on investment te garanderen. Onze communicatieaanbiedingen en onze diensten zijn kant-en-klare oplossingen voor uw succes.

Ontwikkelen van multi-equipment

Onze teams ontwikkelden opleidingen om uw ervaring met klanten en de mond-tot-mondreclame uit te breiden.

Uw identiteit bevestigen

Digitale campagnes en/of prints, onze teams begeleiden u van A tot Z bij uw zichtbaarheidsacties. Met een stapsgewijze opvolging van het rendement van de activiteiten.

Klantenbinding opbouwen

Groupe All ontwikkelde innovatieve tools om uw klantenbestand te stimuleren (digitale campagnes en/of prints, CRM, ...) en te voorkomen dat klanten vertrekken.

Uw aanbiedingen dynamisch maken

We hebben aandachtig geluisterd naar de klanten en dankzij de feedback van onze leden werkten we innovatieve en baanbrekende aanbiedingen uit.

Expert in Visuele Gezondheid

Dit label bevestigt uw excellentie. Hiermee kan u zich positioneren als vakbekwame expert bij klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle expertise. Gebruik onze diensten om hen te woord te staan, hun vertrouwen te winnen en uw rentabiliteit te garanderen.

Stéphane L.

Zelfstandig opticien in Boé


Dankzij Experten in Visuele Gezondheid communiceer ik al enkele maanden om mijn bedrijf dynamischer te maken in deze tijd van netwerken en actuele problemen.

Geen tijdverspilling: Groupe All zorgt voor alles!
Advies over mijn positionering, een effectenbeoordeling, een voorstelling van de ondersteuningsmogelijkheden, … alles is mogelijk.
Een heuse tijdwinst en vooral een ideale oplossing voor klantenbinding en de komst van nieuwe klanten.